Om BUGI island

Screen Shot 2014-02-02 at 21.15.09

BUGI Island en blog om design, indretning, kreative tanker, processen med at tegne og bygge sit drømmehus og alle de overvejelser det indebærer, for mig er det drømmen om BUGIs sommerpalads, og selvfølgelig skriver jeg også lidt om Orø, øen midt i Isefjorden, hvor det hele foregår i stille smukke omgivelser, kun en times kørsel fra travle København.

Selv er jeg designer, har min webshop BUGIstudio.com med egne mønstre, og laver ellers alle mulige andre design ting og free-lance opgaver (feks. en del forskellige lampeskærme for Le Klint).

Jeg arbejder med både design til hjemmesider, print og textil design..og har også arbejdet i industrien i USA i 10 år indenfor disser områder (New York og San Francisco).

Igennem mange år har jeg også undervist andre designere i at lave mønstre på computer og digital textil printe både i udlandet, men også herhjemme på TEKO, Designskolen Kolding, Danmarks Designskole og KEA, Københavns Erhvervsakademi, de sidste mange år på efteruddannelses kurser hos KEA, hvor jeg også har lavet rigtig mange andre ting som events og grafik til foldere, annoncer og internettet.

Udover at være designer og godt kunne lide detaljer, er jeg lidt af en teknik nørd, jeg elsker f.eks. printere og har mange forskellige der kan printe på næsten alt, hvilket man kan se i min webshop. Og jeg elsker at eksperimentere både med teknikker, mønster og materialer.

Efter jeg åbnede denne blog har jeg også Startet min madblog BUGInamnam.com, hvor jeg deler opskrifter og inspiration. Jeg har siden jeg var barn elsket at bage og elsker også at tage billeder, så de to ting har jeg kombineret i min blog. Men mad er også en interesse jeg deler med min dreng som virkelig værdsætter god mad 🙂

Welcome to BUGI island, mit lille univers !

Bedste hilsener,
Helle Abild, owner of BUGInamnam, BUGIstudio & BUGIisland
Helle Abild/BUGIstudio.com & BUGIisland.com

Reklamer

6 thoughts on “Om BUGI island

 1. Glæder mig til at følge dig på en helt fantastiske rejse der venter dig – og ikke mindst nyde en skøn kop kaffe på terrassen når drømmen står færdigt 🙂

 2. Hej Helle
  Det er altså imponerende, hvordan små og store projekter bliver ved med at flyde ud af dig. Glæder mig til at følge med på bloggen. Tillykke med bloggens ‘fødselsda’

 3. Hej BUGI. Hvor kan man købe de fine hvide octagon 9x9cm klinker?
  Kan simpelthen ikke finde dem nogen steder. Håber du kan hjælpe.
  Med venlig hilsen
  Rasmus

  • Hej Rasmus,
   Beklager forsinket svar…der er link til forhandler, se nederst i dette indlæg så er der alle de forhandlgere jeg havde fat i….hvis du vil have dem med hvid indlæg har de et restparti hos flisebent, men med sort kunne jeg ikke finde i DK og bestilte fra Fliesenonkel.de i Tyskland selv incl fragt endte de vist endda med at være billigere. Han er super flink og forstår engelsk, og de kom hurtigt på en palle. Jeg bestilte også en sort bort som du kan se på det færdige badeværelse. Her flise link:
   https://bugiisland.wordpress.com/2013/05/02/der-faldt-en-flise-fra-mit-hjerte/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s