Så blev pool håndklæderne luftet!

Vejret har været noget svingende, men der har alligevel været godt gang i poolen i resortet.

Sidste år da jeg lavede logoet til BUGI island Resort med solnedgang og det hele, fik jeg selvfølgelig trykt badehåndklæder med logoet- jeg har jo kun den sjov jeg selv laver 🙂

Jeg kan desværre ikke selv trykke så stort som håndklæderne, så jeg har fået dem trykt samme sted som sengetæpperne, nemlig hos Fototaeppe.dk. Det er et spansk firma, men de har god kundeservice (på engelsk). Jeg opdagede dem fordi jeg så en 50% rabat kupon på Downtown, og fordi jeg har spurgt, er de så søde at alle mine læsere kan får 50% året ud på alting, hvis de skriver koden BUGIISLAND, den kode bruger jeg også selv, for til 50% synes jeg det er rimelig pris.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s