50% rabat hos FotoTaeppe til BUGIisland læsere

custom tryk tæppeEfter min sidste posting med sengetæpper jeg havde fået trykt hos fototaeppe, sendte jeg linket til den flinke kundeservice dame i Spanien (hvor firmaet hører til). Hun har nu skrevet tilbage og lavet en speciel rabatkode så mine læsere kan få hele 50% rabat indtil 1 september, det er da super pænt af hende.

Så drømmer du om personlige tæpper, håndklæder eller nogle af de andre ting de har så er det jo et godt tilbud. Det behøver ikke at være sort og gråt som mit, det kan være logoer eller fotografier i masser af farver. Og er man ikke deisgner, har de har også templates man kan bruge. Jeg har kun prøvet tæpperne (enkeltsidet) og dem kan jeg fuldt stå inde for, både kvaliteten på tæppet og trykkvaliteten.

Jeg tror faktisk selv jeg vil få lavet nogle badehåndklæder til vores nye BUGIisland Resort som jeg vil skrive mere om i mit næste indlæg.

Hjemmesiden er: http://fototaeppe.dk
Rabatkoden du skal bruge er selvfølgelig  “BUGIISLAND”
Gælder indtil juni 2016

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s