Sengetæpperne

Så fik jeg lavet mine sengetæpper. Jeg kan ikke selv printe så stort, men så et tilbud igennem Groupon.dk. Firmaet hedder Fototæppe på dansk og du kan se siden her. Det er et spansk firma. Selvom de er i spanien var deres service var helt fin og de var meget hjælpsomme. Jeg sendte hele filer, men de har også skabeloner man kan bruge hvis man vil lave andre ting. De har mange forskellige produkter, har selv overvejet at prøve håndklæderne.

Jeg elsker jo striber så det blev det fælles ved alle tre sengetæpper. Jeg er rigtig godt tilfreds med dem. Og jeg tror vi har det mest lokal-patriotiske sommerhus på Orø :). Men vi er virkelige så glade for den lille ø så tæt på København, vi synes vi har gjort et fund da vi noget tilfældigt fandt øen 🙂Sengetæppe med orø
Gæsteværelset har bare fået Orø på midten, passer fint til “Welcome to Orø” puderne.sengetæppe med logoer
Albertos værelse har fået diverse logoer jeg har lavet til ting på Orø, Orø Lam & Orø Vikinge festival som på puderne.sengetæppe med piletræ
“The Master bedroom” har selvfølgelig fået mit favorit motiv, mindet om det flotte piletræ 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s