De Hellige printer-haller melder alt klar til åbningen om 2 dage

BUGIstudioHer 2 dage før min webshop BUGIstudio åbner, melder de hellige printer-haller alt klar, 4 printere og en plotter har meldt ok og klar. Næsten alt er ryddet op, jeg har fået sat nye hylder op til varer og et nyt dejligt arbejdsbord.

Printer haller BUGIisland  Hellige printer haller BUGIsilandPladsen er udnyttet til max, der er ikke meget ledig vægplads mere, men der kunne da lige presses et par hylder op over de to printere.

Desuden er jeg flyttet i nyt fantastisk “vinterkontor” som jeg er SÅ glad for, der er vinduer og lys hele vejen omkring mig, og bag mig har jeg fint lille hyggeligt møde område, bare at være her gør mig i godt humør 🙂

BUGIisland vinterkontor  BUGIislandSelvom man har godt med lys må man gerne rode en lille smule når man arbejder 🙂

BUGIisland møde og thesalon Hyggeligt møde område eller måske thesalon, selvfølgelig eget print på puderne.

Jeg vil skynde mig tilbage til shoppen, 2 dage er ikke lang tid, så jeg har travlt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s