Hurra- jeg kan høre græsset gro (tror jeg)

Screen Shot 2013-07-27 at 8.56.58 PMI onsdags efter knap en uge kom de første grønne totter frem…juuubiii…nu følger jeg hver dag i spænding græssets vækst, jeg mener næsten at kunne høre græsset gro. Det er super heldigt med vejret og al den varme, for suppleret med aftenvanding har det givet græsspirer allerede på en uge.

Jeg savner virkelig en græsplæne, det er meget upraktisk med støvet jord over det hele. Den store hængepil for enden af haven har fået klippet “sit pandehår”, så nu er der fin udsigt over marker og vandet igen.

Jeg har bestilt 55 stk hvid Kornel buske der skal plantes til hæk foran huset samt et par hvide hybenbuske. Det er de planter der er her allerede, og planter der vokser hurtigt og ikke skal passes. Det skal ikke være en prydhave, en stor græsplæne til fodbold mm må være rigeligt der skal holdes.Screen Shot 2013-07-27 at 8.57.38 PM Her en halv klipning

Screen Shot 2013-07-27 at 8.57.52 PMOg så kom udsigten igen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s