Så er der en masse finish der skal klares

Screen Shot 2013-06-22 at 1.25.55 PMI morgen skal vi op og se huset, tømrene er færdige og tog hjem onsdag/torsdag, men der mangler det sidste malerarbejde, noget el og nogle andre småting, i det hele taget en hel masse finish af det ene og det andet….og så selvfølgelig den store haveting…men jeg har lige snydt lidt og lagt en græsplæne i Photoshop og lavet nogle fine trin ned fra terrassen, så det må være haven for nu 🙂

Den nye ejer af Superwood ringede forleden og vi snakkede om behandling af den store terrasse, som faktisk kan klare bare at stå og kun får træ-rens engang imellem.

600.460.MAL.09_retVores badekar er også klar til afhentning og skal installeres, det skal beklædes med fliser lidt som dette fine badekar. Det bliver dog med lange smalle mosaikker magen til dem der lige nu laver en kant rundt i badeværelset, jeg bestilte ekstra hjem fra Tyskland, så der var nok til badekarret.

Det bliver spændende at se huset i morgen, men der går nok et par uger før det hele er på plads.Og før der er malet færdig kan vi ikke rigtig begynde at sætte alting ind.

Men i morgen kommer vaskemaskine og køleskab med….men en masse andre ting står allerede klar til at flytte ind ligesom jeg også er klar til at flytte ind 🙂

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s