Uge 6 – Badeværelse, ovenlys og start på yderbeklædning

Screen Shot 2013-06-03 at 8.39.48 PM Mange spændende ting er sket siden sidste uge. Mureren er nu færdig med fliser i badeværelset, jeg er tilfreds med min sorte sokkelflise og den lille sorte bort jeg har fundet, samt de hvide metal hjørneforstærkninger.

De fire ovenlys vinduer er kommet i køkkenalrummet og giver et rigtig godt lys, og jeg tror det bliver et dejligt rum at være i.

Bo og Lars er stortset færdig indvendigt, og er nu begyndt at sætte træbeklædning på ydersiden og det ser bare så godt ud. De sorte brædder er Superwood som skulle være langt bedre for miljøet en almindelig træbeskyttelse, det er et dansk firma. Terassen bliver også i Superwood, da det ikke har det grønlige skær som træbeskyttelse normalt har (det var så også lige en del dyrere vil jeg tilføje). Nu mangler der primært udvendig beklædning og terrasse, og så malerarbejde og opsætning af køkkenindvendigt.

Så denne weekend var god, først en masse nye ting på huset, søndag den årlige Orødag hvor man kan komme rundt på øen til en helt masse aktiviteter, vi så får, køer og motorcykler og spiste pandekager og var også ude og prøve at fiske i waders, og i dag mandag kom dronningen til øen, og vi var nede på havnen og vinke, og nåede også lige at hilse på Bo og Lars fra Laurbo som bygger det fine hus, inden vi tog færgen hjemad (vi var så heldige at låne Det lille Orø værksteds hovedkontor at overnatte i fra søn-man )Screen Shot 2013-06-03 at 8.39.35 PM Screen Shot 2013-06-03 at 8.40.42 PM Screen Shot 2013-06-03 at 8.40.10 PM Screen Shot 2013-06-03 at 8.41.20 PM Screen Shot 2013-06-03 at 8.40.27 PM Screen Shot 2013-06-03 at 8.41.57 PM Screen Shot 2013-06-03 at 8.40.53 PM

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s