Så kom fliserne

Så kom fliserne

Fliser-på-palle

Jubi, så kom fliserne fra Tyskland, det tog ikke mange dage og så er badeværelset nææsten klar, skal lige tage stilling til et par småting mere.

Da jeg lige tog et billede af pallen stående på vores fliser kom jeg i tanke om dengang vi lagde fliser udenfor. Vi var også rundt og se mange forskellige og vi endte med at stå og håndplukke flere hundrede kilo sorte granit brosten ude på prøvestenen. For at lave det mønster vi ville have skulle de nemlig alle have nogenlunde samme størrelse, tror det var 10×10 cm vi gik efter.

For grus sten, granit mm er det godt at tage til Sten og Grus ude på Prøvestenen, men det er lidt spøjst….som jeg husker det bliver bilen vejet før og efter ?

8 thoughts on “Så kom fliserne

 1. Hej… Hvor er det dejligt at du har lagt oplysninger ud på de forhandlere hvor du har købt jeres fliser. Vi fik en hurtig aftale med en murer og så var det skønt at jeg kunne finde oplysninger om, hvor jeg hurtigt kunne få fat i de gulvfliser som jeg længe har drømt om. Fliserne kom hurtigt fra Tyskland. Du skriver at jeres vægfliser er købt hos Stark, vi var forbi hos dem i dag, men syntes ikke jeg kunne finde en flise det passede til gulvflisen. Kan du huske hvad flisen hedder. Jeres kantflise kunne jeg også godt bruge, men syntes ikke jeg kan finde dem på nettet ved fliensenonkel, har de evt et navn. Iøvrigt super lækkert hus i har bygget. Hilsen Janne rosenkilde

  • kantfliserne er også købt hos Fliesenonkel…..du kan jo spørge ham, kan ikke lige finde dem, de er aflange og blanke….. Dem fra stark er bare en helt almindelig hvid flise, men nej jeg kan ikke lige huske hvad den hed desværre…jo måske var den fra Villeroy boch, er dog ikke sikker, men de har en runding på den ene side til at sidde øverst….men som sagt en rimelig basic hvid flise.

 2. Hej Helle,

  Igen støder jeg på din fantastiske side i min søgen efter det helt rigtige til vores sommerhus. Sidst jeg skrev var vedr. de flotte foldedøre. 🙂

  Nå, men vi er også nået til badeværelset nu. Det har været en meget lang og hård omgang, da ALT skulle ned og brækkes gulv op, laves kloak osv. Nu er vi nået så langt, at vi snart skal til og male 🙂
  Jeg har længe kigget efter klinker/fliser til gulvet, men er bare ikke stødt på det som jeg gerne vil have. Eller det vil nok mere sige farven 🙂
  Jeg blev elle vild da jeg så at du havde fået dine hjem fra Tyskland og endda havde spare penge ved det.
  Jeg har brugt en del tid på Fliesenonkel, men kan intet finde. Dine links virker heller ikke længere 😦 Øv. Jeg var lige så glad. Ved du om han ikke har dem mere eller? Jeg kunne godt tænke mig en hvid som er 10×10 eller 15×15 også en sart gammeldags blå(hvis man kan kalde den det) 2,5×2,5.
  Jeg syntes ikke det er til at finde nogen steder 🙂

  Vi skal til flisemanden i weekenden og håber han kan hjælp.

  Håber du kan fortælle om han ikke har dem i Tyskland mere.

  På forhånd tak.

  M.v.h.. Camilla Petersen

  • Kære Camilla—–
   Beklager at link ikke virker mere, måske er det fordi de er udgået ? men jeg ved intet om hvad de har nu, men skriv til dem, ham der har den forstår fint engelsk…du kan jo sende et billede eller link til min blog, jeg har sagt til ham at jeg ville henvise fra min blog så det tror jeg godt han ved (hvis han husker det) ….
   Held og lykke med det
   H
   ps. hvis han svarer de er udgået må du gerne give besked for så vil jeg rette i min blog
   og er de udsolgt kan du jo evt prøve at google ved at bruge tyske ord for sort, hvid og fliser etc. det var hvad jeg gjorde, eller google med et billede af flisen så den finder tilsvarende…og brug google.de

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s