Der faldt en flise fra mit hjerte!

Der faldt en fllise fra mit hjerte.

alleflisershbadeværelserSort hvidt badeværelse

Puuhaaa, så er fliserne ENDELIG bestilt, det var min sidste store beslutning der skulle tages, og den har taget laaang tid og har ikke været let, jeg har tegnet, klippet og klistret, jeg har en hel kasse med fliseprøver jeg har “arbejdet” med….tænk, jeg har bare ikke kunne finde et sort hvidt gulvmønster herhjemme, og tro mig, jeg har været mange fliser butikker igennem (se nedenfor), men nu har jeg endelig fundet nogen, og har netop bestilt dem I TYSKLAND. Heldigvis er byggematerialer meget billigere i Tyskland. Så jeg får mine 9×9 hvide matte octagon fliser med sort 25mm x25mm blank indlæg, har desuden bestilt en lang smal blank mosaik til en kant på væggen og senere til beklædning på badekar. Nemt at bestillle over nettet, god tysk service, fik svar på mine spørgsmål, og -he he- efter et par mails i mit håbløse tysk, fandt jeg ud af at de faktisk udemærket forstod engelsk hos FliesenOnkel. Betaling også super let klaret vis PayPal.

Planen har hele tiden været at holde det sort hvide look for hele huset og så sætte farver ind i detaljerne til sidst. Efter mine 10 år i USA er jeg blevet ret vild med de mange fine gamle badeværelser derovre, mange med fine sort hvide gulve, men må nok sande at det ikke helt er trenden herhjemme.

På nettet kunne jeg se mange muligeder hos HomeDepot ,det kæmpe skønne byggemarked der får SIlvan og Bauhaus til at blegne. Men at importere fliser fra USA er der ikke tid til, og selvom de er billige derovre skal det nok løbe op med fragt og told.

Jeg har de sidste par år indrettet et par andre badeværelse og flisegulve i kælder og terrasse, så jeg kendte allerede en del butikker, men dengang kiggede jeg efter noget andet, og lagde ikke mærke til sort hvide fliser, så det var lidt at starte forfra denne gang. Den gang endte jeg bla. med en Italinesk serie der hedder Evolition fra ABK som Banio bla sælger. Farven jeg valgte til kældergulv og terrasse hed Avorio (lys beige) er så flot og giver et godt lys i kælderen, især da fugerne er meget smalle og lyse. Jeg kan varmt anbefale det hvis man vil have en lys kælder…..når jeg ser på ABKs hjemmeside får jeg helt lyst til at bruge nogen af deres fliser igen, check deres website eller tag ud til Banio på Gl. Køgelandevej.

Nå men i dette sommerhus er det en lidt anden stil jeg er efter….mere grafisk og ikke elegant på samme måde. Mosaik hjørnet har faktisk en del meget lækre fliser fra engelse OriginalStyle, med border og kanter, jeg var meget tæt på deres fliser til væggene, men har nu valgt en alm. mat vægflise fra Stark jeg pepper op med min blanke smalle mosiak fra Tyskland, mil tålmodighed med fliser er simpelthen ved at være udløbet.

Her mine en del flise firmaer og forretninger til inspiration, god fornøjelse!

STARK , har bla. et stort showroom i Hillerød og en fliseafdeling på Frederiksberg
Flise Bent, Herlev hovedgade
Alice Butik, herlev hovedgade
Aquadomo, Hellerup
Mosaikhjørnet, Husum eller Tåstrup
Banio (sanitetseksperten), Gl. køgelandevej
Flisemanden, Stubberup, god pris på 10×10 cm sort hvide

Fllisehuset, Haderslev

Fllisekompagniet, Odense

Handmade Tiles, Svendborg

Mr.Klinker, Vallensbæk
Byggfabrikken, Malmø
Madeamano.com, Dansk firma, meget fine fliser
OriginalStyle, Engelsk firma (sælges hos Mosaik hjørnet)
ABK, firma sites, forhandles bla af Banio
FiredEarth , engesk site med masser af fliser, køkken og bad i den exclusive ende
Miracolour, fine mønstrede cement fliser
Fliesenonkel.de, mange forskellige slags mosaiker

XL-bygBauhaus og Silvan har jo også fliser og man kan jo sagtens være heldig at finde noget pænt der

flieseonkel

Mine NU bestilte fliser fra FliesenOnkel i Tyskland..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s