Fundament med havkig

Screen Shot 2013-04-21 at 5.52.22 PMSå har vi fået fundament, selvom jeg jo lidt synes det ligner en moderne skulpturpark med de slanger og stribede pinde.

Mandag begyndte de at grave og køre de mange lastbiler med sand ind, i løbet af ugen har elektrikeren og VVD’eren (I Jylland kaldet smeden) været forbi og gøre klar. Fredag kl 10 var entreprenør færdig med alt, fundamentet var støbt og han kørte hjem til Jylland. Imponerende hurtigt på trods af at mange ting gik galt den første dag, og de måtte få en ny gravko ind fra Holbæk. Fundamentet står på en kæmpe sandpude. Vi har fået lov at have huset ca. 50 cm, da der har været vand på grunden tidligere, men nu ender vi også med at få bedre havkig på den anden side af marken.

I morgen mandag, går de så i gang med at bygge huset….de næste uger bliver godt nok spændende. Fundament med udsigtVi samler sammen til øens største sankt hans bålScreen Shot 2013-04-21 at 5.51.24 PMKæmpe bunke muldjord der skal spredes ud til sidst

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s