Sand sand og atter sand

Sand sand og atter sand

Screen Shot 2013-04-17 at 9.25.44 AM2. byggedag…Desværre var der alligevel meget silt (ubrugelig blød sand-ler materiale) så det er blevet gravet op, vi kender ikke helt mængden endnu, men et sted imellem 200-300 m3 . Det kedelige klister ler er nu fordelt på resten af grunden ca 40-50 cm. Kæmpe sandmængder (somme som der er gravet op) er kørt (og sejlet) ind og stampet sammen…suk og farvel til græsplænen. Til sidst skal der køres muldjord på, men det bliver ny have helt fra bunden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s