Jeg valgte Laurbo Træhuse

Vi valgte Laurbo Træhuse

Jeg endte med at vælge Laurbo Træhuse fordi jeg synes det var fantastisk at tale med Bo Laursen der har firmaet sammen med sin kone. Han har styr på alle byggereglementer og konstruktions spørgsmål og ved hvad der kan lade sig gøre og ikke kan lade sig gøre. Jeg var jo også så heldig at møde nogen der havde købt et hus fra firmaet. De var hjemme da jeg kørte forbi og de var så søde at invitere mig indenfor og se huset. De havde været rigtig tilfredse med hele byggeprocessen.

Men det har været en lang og spændende process ( fordi jeg er så detaljer orientere). Bo har været en meget tålmodig mand, og jeg kan se at jeg, siden maj 2012, har sendt næsten 200 mails, og han har sendt næsten lige så mange tilbage…jeg håber nok ikke for ham, at alle han bygger for er så tidskrævende som jeg har været :)…

Til gengæld er resultatet også blevet perfekt med smukke vinduer, de er tegnet om to gange fordi jeg ikke syntes sprosse opdelingen var blevet helt rigtig i første runde. Som med de andre firmaer, startede jeg med at tage udgangspunkt i et af de huse Laurbo allerede havde, men der er ikke meget lighed med det hus mere. Jeg tror det eneste der stadig er det samme, er husets bredde og taget, for det er speciel tegnede vinduer og foldedøre, og brædderne som de normalt er lodret er blevet vendt til vandret, der er ovenlys vinduer og en helt anderledes rumopdeling….så der kan ske meget undervejs, og det er nok op til de enkelte firmaer hvor meget de vil/kan ændre, men den indvending opdeling kan alle vist ændre uden problemer.
Lige nu mangler der et par småting med fliser og detaljer i badevælset, alt andet er klar, og i overmorgen starter de med at grave ud til fundamentet….juubiii!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s