Hvilket firma skal man så vælge ?

Hvilket firma skal man så vælge ?

Og hvilket firma skal man så vælge ? Det kan man vist ikke give et entydigt svar på, men jeg mener det er meget vigtigt at man har en god fornemmelse og man kan kommunikere med den person man er i kontakt med. Jeg har undersøgt rigtig rigtig mange firmaer, jeg har kun nævnt de 6 firmaer jeg har haft mest dialog med.
Jeg kan ikke sige noget dårligt om nogen af firmaerne, og de har nok alle deres forskellige styrker, men det er jo ikke alle der har de behov for de samme ting.

De fleste firmaer tilbyder medbyg løsninger hvor man selv står for en del af byggeriet til en nedsat pris, det kan være lidt svært at gennemskue hvad der er incl. i de forskellige priser synes jeg, lidt som mobil abonnementer. Hos nogen er med fundament og alle materialer med i prisen og hos andre er der ikke isolering etc.

Jeg started med Knudsens plantage som jeg havde fået anbefalet. De har rigtige bjælkehytter, jeg fik også tegnet nogle forskellige versioner med og uden havestue, men hos dem køber man huset og taget, og da vi ikke havde tiden og overblikket valgte vi dem fra , men hvis man har tiden og mod på selv at investere eller kender nogen der kan hjælpe har de huse til virkelig gode priser (jeg tror måske godt man kan bede dem om at sørge for hele byggeriet)
De andre firmaer tilbyder alle samlede pakker og vejledning igennem hele processen.

Det er selvfølgelig også smart at vælge et firma der har lavet et hus der stilmæssigt minder om noget man gerne vil have. Jeg var efter traditionelt sort hus med hvidsprossede vinduer og fandt selvfølgelig firmaer og også havde bygget i den stil.

For mig der er designer var det vigtigt at jeg selv kunne være indover alle detaljer, men det tror jeg de færreste har behov for på det plan jeg har været det. Men derfor var dialogen meget vigtig for mig, om dem der ikke svarede mails eller skulle bruge flere dage om at spørge deres tegnestue om noget var muligt valgte jeg fra.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s