Hvem bygger træsommerhuse?

Efter en del søgen på nettet, gennemlæsning af hjemmesider og tilsendte foldere udvalgte jeg 6 firmaer der laver træsommerhuse. Jeg var efter et traditionelt sort træhus med hvid sprossede vinduer. Jeg gik derefter i gang med at se nærmere på deres huse og grundplaner, se udstillede eller allerede byggede huse. Firmaerne var:

EBK  Startede med at forelske mig i deres hus Standlyst som er utrolig fint, men syntes det var for dyrt, så jeg kiggede på deres billigste hus der hedder Kompakt. Huset kan ses sammen med andre af deres huse i deres udstilling i Roskilde.

Knudsens Plantage Jeg har gode venner der kender dette firma som bygger rigtig bjælkehytter, dvs de er samlet i hjørnerne hvor bjælkerne stables. Husene er solide og kvalitet og pris skulle være rigtig god.

Kalmar-huse Firmaet stod mit i en konkurs hvor de ansatte købte firmaet, men vi så på et nyt biligt hus der hed Gilleleje, der var ikke bygget nogen endnu så man kunne ikke se et færdigt hus, men jeg så nogle af deres andre prøvehuse.

Stenhøj Husene Jeg så et fint prøvehus i Byggecentrum i Middelfart og derefter en del færdigbyggede huse udefra.

Jeppesen træhuse (en del af Planet huse) Jeg så et rigtig pænt sort hus i Byggecentrum i Middelfart, ligesom Knudsens Plantage er dette en bjælkehytte dog i knap så kraftige bjælker.

Laurbo Træhuse De har kun et udstillingshus i Pøt/Juelsminde i Jylland, men jeg fik nogle forskellige adresser både på Sjælland, fyn og i Jylland og kørte forbi et hus i nordjylland da jeg alligevel var på ferie deroppe. Jeg var så så heldig at familien var hjemme og udenfor da jeg kom, og de inviterede mig indenfor og se huset som de var rigtig glade for.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s