Tal med naboerne og få professionel hjælp når du køber sommerhus

Vi tænkte: “Hvor meget kan gå galt når vi bare køber et gammelt sommerhus vi alligevel skal rive ned?”, men det viste sig at både sælger eller ejendomsmægler glemte at fortælle os om nogle vandproblemer der havde været på grunden, det var naboerne der fortalte os det da vi havde fået nøglen. Det kunne nok have givet yderligere nedslag i prisen og nogle andre overvejelser. Så inden i skriver under, gå en tur og tal med naboerne og betal hellere de extra tusinde kroner og få en advokat til at læse alt igennem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s