Orø en tidslomme

to filerOrø er lidt som en tidslomme, som om man går tilbage i tiden når man står af færgen og samtidig som om tiden går i halvt tempo og alt bliver stille og roligt. Der er rigtig mange ældre sommerhuse til salg fordi de første ejere er ved at være oppe i årene. Vores Château de Pap var også til salg af de oprindelige ejere. Huset var hjemmebygget af alle mulige rester og noget være klamp, og det invendige var virkelig en 70’er oplevelse af de helt store, mange interessante detaljer kan man roligt sige.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s